Дружина головного лісничого Магерівського лісгоспу поставлятиме дрова для школи-інтернату

04 Травня 2017

Спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів м. Рава-Руська 21 квітня підписала угоду про закупівлю дров з приватним підприємцем Мирославою Домінік. Сума угоди склала 184 тис. грн. Про це повідомляє система «Prozorro».

Згідно з угодою, підприємець доставить 40 м3 твердої породи та 280 м3 м’якої за 590 та 573 грн за кубічний метр, що відповідає середньоринковій вартості. Єдиним конкурентом підприємця на торгах було ТОВ «Енергопромхолдинг» з різницею у ціні в тисячу гривень.

Згідно з декларацією за 2016 рік, чоловік Домінік Мирослави, Домінік Андрій є головним лісничим Магерівського лісгоспу ДП «Львівський військовий лісокомбінат». За минулий рік доходи від підприємницької діяльності Домінік Мирослави становили майже 592 тис. грн.

Цікавим є й те, що брат Домініка Андрія, Домінік Петро, перебуваючи на посаді директора держпідприємства «Львівське управління начальника робіт», закуповував необхідні для діяльності підприємства товари у власного ПП «Беркут». Протягом 2013-2014 років фірма Домініка отримала замовлень від очолюваного ним держпідприємства на суму 160,7 тис. грн та від КЕВ м. Львова – на 756,4 тис. грн. При цьому з цієї суми «Львівське УНР» виплатило «Беркуту» лише 15 тис грн.

Зараз ПП «Беркут» через суд вимагає відшкодування неоплачених коштів у ДП «Львівське управління начальника робіт». За останнім рішенням суд підтримав позов і зобов’язав державне підприємство виплатити заборговані кошти.