Заступник керівника львівського аеропорту вимагав хабар у київського ТОВ «Акрол груп»

19 Квітня 2017

Заступник гендиректора з питань експлуатації ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Роман Зазуляк вимагав 40 тис. грн за підписання актів виконаних робіт з ремонту приміщення аеровокзалу з київського ТОВ «Акрол груп».

Нагадаємо, сьогодні у прес-центрі СБУ повідомили про затримання заступника керівника Львівського аеропорту Романа Зазуляка під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 40 тис. грн. СБУ спільно з прокуратурою Львівської області затримали його під час одержання усієї суми хабара в одній із кав’ярень поруч з аеропортом. За інформацією прес-центру, гроші Зазуляк вимагав за підписання актів виконаних робіт з ремонту приміщення аеровокзалу.

Як з’ясували «Н.Г. Львів», йдеться про роботи, які виконувало київське ТОВ «Акрол груп». Підприємство працює  з аеропортом з кінця 2016 року. На даний час отримало від нього 5 підрядів на загальну суму 2,6 млн грн.

Фірма заснована у лютому 2015 року. Одноосібною власницею є киянка Ірина Чава, а директором –  В’ячеслав Макаров. Макаров раніше вже співпрацював із Львівським аеропортом – його підприємство «Укренергоконтракт» у 2009-2010 роках виконувало роботи з влаштування зовнішнього огородження та сигналізації території аеропорту за 11,8 млн грн.