- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма родичів Хом’яка допоможе Мостиській міськраді зробити документи на викиди

17.03.2017 @ 09:00 в Новини

Відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради 15 березня підписав договір з ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» вартістю 60 тис. грн на послуги по розробці документів щодо отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Документи мають підготувати до 10 серпня цього року. «Компанія «Центр ЛТД» отримає 30% передоплати, решту – після отримання документів. Точний перелік документів, які має зробити фірма, в договорі не вказано. В додатку лише зазначено, що мова йде про документи на викиди від 20 освітніх установ.

Раніше власником ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» було ТОВ «Тернопільська інвестиційна компанія», засновниками якої є сестра екс-керівника департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Мирослава Хом’яка – Галина Данилів та його тесть Ярослав Кривошия.

Тепер власником 100% «Компанія «Центр ЛТД» є Ігор Цитула, втім бенефіціарними власниками,окрім нього, вказані і Галина Данилів та Ярослав Кривошия.

Нагадаємо, Мирослав Хом’як написав заяву на звільнення після того, як львівські підприємці звинуватили [1] його у масштабній корупції. За словами бізнесменів, якщо будь-яку екологічну документацію розробляла не «своя» фірма, то вона не погоджувалася департаментом екології Хом’яка. Одна із згаданих фірм – «Компанія «Центр ЛТД».

З початку нового року «Компанія «Центр ЛТД» отримала замовлень від бюджетних організацій на понад 121 тис. грн, минулоріч – на майже 522 тис. грн. Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol [2], 2015 році фірма мала чисті продажі на рівні майже 6 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/03/17/firma-rodychiv-homyaka-dopomozhe-mostyskij-miskradi-zrobyty-dokumenty-na-vykydy/

URLs in this post:

[1] звинуватили: http://zaxid.net/news/showNews.do?homyak_i_yogo_simya&objectId=1310686

[2] Youcontrol: https://youcontrol.com.ua/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.