Фірма з одним мейлом і адресою “розіграли” аукціон на масло для львівської лікарні

22 Лютого 2017

Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги 20 лютого підписала договір з ТОВ “Євро Фіш” на постачання вершкового масла на загальну суму майже 155 тис. грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Замовили 1900 кг вершкового масла жирністю 73% по 81,48 грн за кг. Для участі в допороговій закупівлі пропозицію також подало ПП “Галбізнес Груп”, причому на 52,2 тис. грн дешевшу (масло по 54 грн/кг). Однак “Галбізнес Груп” відмовилось від підписання договору, оскільки виявило помилку при формуванні ціни. Зазначимо, що під час аукціону пропозиції цих двох фірм залишились незмінними.

Власником ТОВ “Євро Фіш” є Нестор Бойко, співвласник ТОВ “Ресторан “Голодний Микола”, а також ТОВ “Пивоварня “Кумпель” через частку в ТОВ “Реєстри”. Раніше його партнером по “Євро Фіш” була Зеновія Плекан (дані аналітичної платформи Youcontrol).

Євро Фіш” зареєстрована в Малехові, на вул. Нова, 20а. Такою ж є поштова адреса “Галбізнес Груп”, свідчить експлуатаційний дозвіл, який фірма оприлюднила в Prozorro.

Окрім того, у довідках фірми вказують однакову електронну пошту та послідовні за номером телефони.

Клікніть на зображення двічі для збільшення

ПП “Галбізнес Груп” зареєстроване в селі Зубра біля Львова у середині 2015 року. Власником та директором є 30-річний Петро Павлишин із села Цеперів Кам’янка-Бузького району.