Відпочивальники санаторію СБУ з нового року обідатимуть в оновлених на 300 тис. грн їдальнях

02 Грудня 2016

Санаторій «Трускавець» СБУ 29 листопада уклав контракт з ПП «Олвер-999» щодо капітального ремонту обідніх залів власного клубу-їдальні вартістю 298,7 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Роботи триватимуть з 29 листопада по 30 грудня 2016 року.

У договорі сторони передбачили можливість зміни ціни, зокрема, через коригування обсягів та складу робіт чи врахування інфляційних факторів.

Підряд отримало трускавецьке ПП «Олвер-999». Одноосібним власником та керівником фірми є Орест Матківський, котрий був депутатом Дрогобицької райради VI скликання від Партії промисловців і підприємців України.

За даними Prozorro, протягом серпня-листопада цього року фірма отримала 4 замовлення на загальну суму 2,39 млн грн. Усі – за відсутності конкурентів в умовах переговорної процедури (1 закупівля) та процедури звітування про укладення договору (3 закупівлі).

Під контролем Ореста Матківського також знаходяться фірми – ТОВ «Саланг-Сервіс» (99,97%), ТОВ фірма «Металімпекс» (41,5%), ТОВ «Україна-Каротекс Д» (50%), ТОВ «Азарел» (50%).

Нагадаємо, у грудні 2015 року ПП «Олвер-999» отримав замовлення відділу освіти Дрогобицької РДА на добудову школи та реконструкцію системи опалення в селі Сторона (ІІ етап) за майже 9,7 млн грн. Як повідомляли «НГ.Львів», конкурувала фірма із ТОВ «Ділок-Сервіс», яке раніше належало Матківському.