Депутати ЛМР 7 скликання вісім разів заявляли про конфлікт інтересів при голосуванні

29 Листопада 2016

З лютого по жовтень цього року депутати Львівської міськради шість разів заявляли про наявний конфлікт інтересів при голосуванні за певні ухвали.

Так, у вересні депутат ЛМР Ігор Корончевський заявив про конфлікт інтересів при розгляді питання «Про продовження ПП “Кароль“ терміну оренди земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Винниця, 60-г (вул. Тунельна)». Він є власником та керівником даної компанії.

Ще раніше, у липні депутат Петро Адамик заявив про конфлікт інтересів при голосування за ухвалу «Про надання Львівській обласній громадській організації “Федерація регбі Львівщини“ в оренду нежитлових приміщень на вул. І.-В. Михальчука, 4», оскільки він є керівником та співзасновником даної федерації.

Депутат Остап Доскіч у травні заявив про конфлікт інтересів при голосуванні за питання «Про затвердження ОСББ “Альтанка-1“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянки на вул. І. Франка, 129», тому що є керівником та співзасновником (разом з родичами) даного ОСББ.

У березні-квітні також троє депутатів заявляли про конфлікт інтересів при голосуванні за ухвалу «Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2016 роки» та зміни до неї. Це депутати Роман Федишин (ТОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар»), Ігор Корончевський (ТОВ «Факро Львів»), Оксана Динік (ТОВ «Львівська ізоляторна компанія»).

Нагадаємо, з часу початку роботи і до лютого 2016 року серед депутатів ЛМР 7 скликання лише двоє заявляли про наявний конфлікт інтересів – Петро Адамик та Іван Гринда.