Договори на постачання продуктів військовим підписує одна людина від імені різних підприємців

25 Листопада 2016

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 22 та 23 листопада підписала два договори з різними підприємцями на постачання масла та сухих сніданків. Однак підписи на договорах та видаткових накладних ідентичні. Про це стало відомо з документів, що були опубліковані на сайті публічних закупівель Prozorro.

pidpysy

Так, підприємець Христина Яцура продала вершкового масла на понад 196 тис. грн. а підприємець Роман Бохінський сухі сніданки Несквік на майже 199,8 тис. грн.

З ЄДР та договорів також видно, що підприємці зареєстровані за однією адресою, а Христина Яцура раніше мала прізвище Бохінська. Водночас і Яцура, і Бохінський зареєструвались підприємцями у серпні цього року, 15 та 11 числа відповідно. Коментарі підприємців отримати не вдалося.

Про закупівлю масла «НГ. Львів» повідомляли вчора, а от щодо сніданків, то придбали 3580 сухих сніданків зернових Несквік по 0,5 кг кожен (55,8 грн/шт). На сайті виробника є шоколадні сніданки Несквік, куди входить також кукурудза, овес і цільна пшениця. В інтернет-магазинах сухий сніданок Несквік вагою 0,55 кг продають по 59,34 грн або вагою по 0,225 кг – по 22-30 грн.