Львівська прокуратура заплатить Козицькому за підтримку сайту понад 80 тис. грн

16 Листопада 2016

Прокуратура Львівської області 9 листопада підписала договір на технічну підтримку власного веб-сайту з ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» на майже 83,5 тис. грн. Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, який опублікували в системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з додатком до договору, платитимуть за 7 місяців надання послуги (по 11,9 тис. грн щомісяця). Водночас додаток свідчить, що оплата буде здійснена і за попередні до укладення договору місяці – червень-жовтень 2016 року.

bezyimyannyij

Компанія повинна надавати наступні послуги: консультування щодо роботи з веб-сайтом; ліквідація збоїв та виправлення виявлених недоліків не більше однієї години протягом робочого дня; моніторинг коректного функціонування програмних модулів веб-сайту.

Нагадаємо, у 2014 році Генпрокуратура України замовляла підтримку та розширення веб-порталу прокуратури за 2,1 млн грн саме у ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.», оскільки ця компанія ще у 2006 році створили сайт прокуратури. Вона також надала невиключну ліцензію на програмний комплекс «Web Logic Publishing», який надає можливість змінювати на керувати порталом. Цей програмний комплекс, згідно із свідоцтвом про реєстрацію авторського права на твір, належить саме «Фінпорт Текнолоджіс Інк.».

Кінцевим бенефіціарним власником ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» є львівський бізнесмен Зіновій Козицький.

Згідно з даними SMIDA на кінець 2015 року, 42,73% ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» належить Зіновію Козицькому, 17,98% та 24,75% мають вихідці з Донецька – Ольга Петренко і Юрій Петренко відповідно.