- NGL.media - https://ngl.media -

Облаштування одного паркомісця біля цирку коштуватиме понад 33 тис. грн

08.11.2016 @ 11:11 в Новини

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради підписала договір з ТОВ «Компанія Вестінвест» на облаштування паркінгу на території біля Львівського державного цирку за майже 1,43 млн грн. Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, що опублікований на сайті [1] публічних закупівель Prozorro.

Як розповіла голова Галицької РА Ірина Іванчина, біля цирку буде 43 паркомісця. Фактично у замовлені роботи входить облаштування дорожнього покриття (мощення) для паркінгу. Далі паркінгом завідуватиме «Львівавтодор». «Компанія Вестінвест» повинна завершити усі роботи до кінця року.

Власником ТОВ «Компанія Вестінвест», що було зареєстровано у березні цього року в Києві, є львів’янин Юрій Кужея. Він також є співвласником ТОВ «З.Ю.Т.Р» разом з Тарасом Фургало та Зоряною Пастущук, чий батько до 2006 року був начальником управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради.

Згідно з інформацією в Prozorro, «Компанія Вестінвест» восени також отримала замовлення на будівництво водопостачання вул. В. Івасюка і вул. П. Дорошенка у селі Малехів Жовківського району за понад 1 млн грн та на каналізування вул. Горіхової у Львові за 264,5 тис. грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/11/08/oblashtuvannya-odnoho-parkomistsya-bilya-tsyrku-koshtuvatyme-ponad-33-tys-hrn/

URLs in this post:

[1] сайті: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-11-07-001283-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.