Антонов зігріє «Арену Львів» за 1,6 млн грн

08 Листопада 2016

Державне підприємство «Арена Львів» (стадіон на вул. Стрийській у Львові) за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовить послуги з теплопостачання у ТОВ «Енергозбереження Львів» за понад 1,6 млн грн. Про це стало відомо з повідомлення на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з опублікованою інформацією, у серпні 2015 року компанія отримала дозвіл на встановлення на території підприємства за власні кошти модульної котельні на альтернативному паливі, а тому нині договір на теплопостачання може бути укладено лише з «Енергозбереження Львів». Загалом замовлять 1300 Гкал, тобто вартість однієї Гкал становитиме 1240,77 грн.

ТОВ «Енергозбереження Львів» зареєстровано у Львові навесні 2015 року. 99,9% компанії належить ТОВ «Теплотрейд-Інвест», кінцевими бенефіціарними власниками якого є Ольга Гут, Андрій Луцький та відомий мільйонер Віталій Антонов («Галнафтогаз»). Ще 0,1% належить ТОВ «Енергозбереження Рівне», «бенефіціаром» якого також є Віталій Антонов.

У кінці жовтня «Енергозбереження Львів» також підписало договір з Львівською обласною психіатричною лікарнею на 1,2 млн грн. Вартість однієї Гкал становила майже 1247,3 грн.