- NGL.media - https://ngl.media -

Молода фірма екс-начальника УКБ облдержадміністрації за неповних вісім місяців «натендерила» 9 млн грн

20.10.2016 @ 08:30 в Новини

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради замовило капітальний ремонт приміщень навчально-методичного центру освіти Львова, що на площі Д. Галицького, 4 за майже 295 тис. грн у ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник».

Про це стало відомо зі звіту [1] про укладений договір, опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro.

Договір підписали 17 жовтня цього року. Компанія провинна провести ремонт до кінця листопада цього року.

ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник» зареєстровано у лютому цього року. Керівником та засновником є Олександр Овчаренко, колишній начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

Як стало відомо з його резюме [2], опублікованого у лютому 2016 року, він також працював начальником управління (квартирно-експлуатаційного) Західного оперативного командування, головою Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради та директором ДП Міноборони України «Західвійськбуд».

Згідно з даними в Prozorro, вже з березня цього року «Галицький будівельник» уклав договорів на майже 8,9 млн грн. Найбільше замовлення – на будівництво казарми в селі Старичі за 6,5 млн грн від Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління. На порталі ЄДата вказано, що компанії з березня цього року «бюджетники» перерахували вже 3,6 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/20/moloda-firma-eks-nachalnyka-ukb-oblderzhadministratsiji-za-nepovnyh-visim-misyatsiv-natenderyla-9-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] звіту: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-10-18-000975-c

[2] резюме: https://www.work.ua/ua/resumes/1715786/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.