- NGL.media - https://ngl.media -

Будівництво дитячого садочку в Пасіках-Зубрицьких за один рік подорожчало на 55%

11.10.2016 @ 09:30 в Новини

Пасіки-Зубрицька сільрада Пустомитівського району за результатами відкритих торгів 6 жовтня підписала договір на будівництво в селі на вулиці Лесі Українки дитячого дошкільного навчального закладу на 75 місць (коригування) з ПП «КФ Груп» за майже 16,9 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Нагадаємо, минулоріч восени вже проводили торги на будівництво ДНЗ, тоді переможцем стало [1] ТОВ «Орбудсервіс» Олега Костюка, а сума договору становила 10,9 млн грн. Всупереч вимогам законодавства у Віснику відсутній звіт про виконання договору, а тому невідомо, чи проводила ця компанія якісь роботи та чи отримувала кошти за них.

У 2015-му єдиним конкурентом «Орбудсервісу» було пустомитівське ТОВ «Західбудпроект», що належить Людмилі і Станіславу Кузьмі та Олегі Феліщаку. Останній також є власником «КФ Груп» – фірми, що перемогла на цьогорічних торгах.

Згідно з минулорічним договором, з розрахунку на кількість дітей, вартість будівництва одного місця в даному садочку складала 145,4 тис. грн. Тепер, при новому договорі, вартість будівництва зросла до майже 225,3 тис. грн за одне місце.

ПП «КФ Груп» зареєстровано у серпні минулого року. Згідно з Вісником держзакупівель, раніше в тендерах не перемагало. Натомість у Prozorro «КФ Груп» вже отримало 4 замовлення на понад 363 тис. грн від «Львівської залізниці».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/11/budivnytstvo-dytyachoho-sadochku-v-pasikah-zubrytskyh-za-odyn-rik-podorozhchalo-na-55/

URLs in this post:

[1] стало: http://ngl.media/2015/11/04/v-seli-pasiky-zubrytski-vartist-odnoho-mistsya-v-novomu-dytyachomu-sadochku-sklade-145-tys-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.