- NGL.media - https://ngl.media -

Станція швидкої допомоги закупила пального у нової фірми з групи «Континіум» Димінського

04.10.2016 @ 09:00 в Новини

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Львівська станція швидкої медичної допомоги» уклала угоду на закупівлю 73500 л бензину А-92 та 38600 л дизельного палива на загальну суму 2,1 млн грн з ТОВ «Нафтотрейд Ресурс». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Фірма «Нафтотрейд ресурс» створена вже десять років тому, але тендери від бюджетних структур у Львівській області почала вигравати лише у березні 2016 року. Окрім торгів від Станції швидкої допомоги компанія за останніх півроку отримувала підряди від управління поліції охорони у Львівській області, Львівського державного університету внутрішніх справ, кількох районних адміністрацій тощо.

ТОВ «Нафтотрейд ресурс» зареєстровано у Луцьку по вул. Кременецька, 38, де також прописані низка фірм з групи «Континіум», у тому числі ТОВ «Вог рітейл», яке останніми роками було монопольним постачальником Міністерства внутрішніх справ, повідомляють [1] «Наші гроші».

З січня цього року засновником «Нафтотрейд ресурсу» є Юрій Йоржик, який також очолює місцеве ТОВ «Ойл карт центр». До нього засновниками фірми були Віктор Леуш та Валентин Цьось.

Віктор Леуш є міноритарним акціонером «Банку інвестицій та заощаджень», який належить власникам групи «Континіум» Степану Івахіву, Сергію Лагуру, Сергію Корецькому, Петру Димінському та Євгену Єрємєєву – брату покійного лідера «Континіуму» Ігоря Єрємєєва.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/04/stantsiya-shvydkoji-dopomohy-zakupyla-palnoho-u-novoji-firmy-z-hrupy-kontynium-dyminskoho/

URLs in this post:

[1] повідомляють: http://nashigroshi.org/2016/03/15/nova-firma-jerjemjejevtsiv-vyhrala-88-miljoniv-na-palyvo-dlya-natspolitsiji/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.