- NGL.media - https://ngl.media -

Дубневичі позмагались з бізнес-партнером «свободівця» за 27 млн грн бюджетних коштів у виборчому окрузі Ярослава Дубневича

23.09.2016 @ 08:30 в Новини

Городоцька районна державна адміністрація замовила будівництво та реконструкцію двох районних навчальних закладів у ТОВ «Технобуд» та «ТІР» на загальну суму 27, 4 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Йдеться про будівництво ЗОШ І-ІІ ступенів в селі Братковичі (Городоцький район) за 23,01 млн грн, яке здійснить ТОВ «Технобуд» до 2017 року. Та реконструкцію з добудовою Бартатівського НВК в селі Бартатів (Городоцький район), яке за 4,39 млн грн виконає ТОВ «ТІР», також до 2017 року.

В обох тендерах було лише два учасника, і в обох конкурентом переможця було ТОВ «Укрспектрол» яке пропонувало вищу ціну.

ТОВ  «Укрспектрол» належить Юрію та Ользі Стадникам. Це підприємство, яке зареєстроване у 2004 році, за даними Вісника державних закупівель з 2008 року стало переможцем лише одного тендеру – на ремонт вулиці Миру в селі Зимна Вода (Пустомитівський район) у вересні 2016 року. До цього часу підприємство більше відоме як орендар [1] частини клубу «Романтик» в парку культури ім. Б. Хмельницького. Юрій Стадний також був помічником депутат міської ради від ВО «Свобода» Андрія Карбовника, з яким він заснував кілька підприємств, що займались [2] купівлею [3] та продажом  власного нерухомого майна.

Власником ТОВ БРП «Технобуд» є Юрій Пастернак, відомий як керівник ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів (БПП). Раніше він займався менеджментом на ТОВ «Корпорація КРТ», яке також належить братам. ТОВ «ТІР» також належить Юрію Пастернаку.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/09/23/dubnevychi-pozmahalys-z-biznes-partnerom-svobodivtsya-za-27-mln-hrn-byudzhetnyh-koshtiv-u-vyborchomu-okruzi-yaroslava-dubnevycha/

URLs in this post:

[1] орендар: http://ngl.media/2013/06/20/pryvatnyj-tanets-svobody/

[2] займались: http://ngl.media/2013/04/17/svobodivets-ta-joho-pomichnyk-kupyly-zavod-i-orenduvatymut-u-mista-zemlyu/

[3] купівлею: http://zaxid.net/news/showNews.do?svobodivets_i_pomichnik_otrimali_bilshe_5_sotok_u_tsentri_lvova&objectId=1289020

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.