Рідне село Дубневичів замовило ремонт доріг в оточення Дубневичів

08 Вересня 2016

Зубрянська сільрада Пустомитівського району 22 серпня підписала договори на ремонт двох доріг в селі з ПП «ДАКО Плюс» за майже 4,4 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За майже 2,6 млн грн зроблять капітальний ремонт дороги по вул. Сагайдачного (від буд. №8 до №45), а за 1,8 млн грн – капремонт дороги по вул. І. Франка (від буд. №117 до №126).

Власником «ДАКО Плюс» є Степан Балай. А до того був Назарій Панчишин, який також був власником близького нардепам від БПП Ярославу та Богдану Дубневичам ТОВ «Львівбудмакс». Дубневичі використали «Львівбудмакс» у схемі з продажем томографа діагностичному центру, де головним лікарем був їх сват Михайло Гичка. Перед Панчишиним власником «ДАКО Плюс» був Тарас Борис, який вказував місцем праці Благодійну організацію «Фонд братів Дубневичів».

На обидвох торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Будівельна компанія «Білдерпоінт» Марії Бабич з пропозицією на 1,4-1,5% дорожчою. Керівником компанії є Вадим Бабич – перший засновник ПП «ДАКО Плюс».

Народні депутати від БПП Богдан та Ярослав Дубневичі мешкають в селі Зубра. Їхній спільний маєток розташований на околиці села під лісом, фактично на межі зі Львовом.