«Львівська залізниця» на чистку акваріумів та годування рибок готова витратити 60 тис. грн

28 Липня 2016

Регіональна філія «Львівська залізниця» оголосила про закупівлю послуг з обслуговування декоративних акваріумів. Очікувана вартість становить 60 тис. грн. Інформація про відкриті торги опублікована на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно із документацією, хочуть знайти того, хто протягом року обслуговуватиме 13 акваріумів, одинадцять з яких знаходяться на вул. Гоголя, 1 у Львові, де є центральний офіс залізниці. По сусідству, на вул. Листопадового чину, 22, є ще один акваріум залізничників. Останній, тринадцятий акваріум, який треба буде обслуговувати, знаходиться в Городоцькому районі, в селі Суховоля, на вул. Ягідній, 20. За цією адресою працює санаторій залізниці. Загальний об’єм акваріумів 3340 літрів.

Переможець торгів має обслуговувати акваріуми двічі на місяць, включаючи корм для щоденного двохразового годування рибок. В послугу входитиме обслуговування систем фільтрації, аерації, терморегуляції, освітлення, а також підтримання естетичної привабливості акваріуму, біологічної рівноваги в акваріумі.

Пропозиції на торги можна подати до 11 серпня, аукціон  відбудеться 12 серпня.