- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська міськрада роздала 127 млн грн на ремонт чотирьох вулиць у місті

18.07.2016 @ 09:00 в Новини

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради 12 липня підписав три договори на реконструкцію вулиць у Львові на майже 127 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТзДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» отримає 25,9 млн грн на реконструкцію вул. Садової. Документацією торгів передбачено не лише повну реконструкцію проїзної частини із заміною водопроводу і каналізаційних мереж, прокладанням газопроводу, а й облаштування тротуарів, пішохідних доріжок, велодоріжок, покриття на заїздах, біля під’їздів, встановлення дорожніх знаків та інше. Також проведуть озеленення та благоустрій, зокрема, висадять кущі сапіреї японської, барбарису, липи і каштани.

Власниками найбільших часток у товаристві «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65», за даними сайту Youcontrol [1], є Олег Булига (25,5%), Юрій Сворень (25,5%), Ігор Магера (14,6%), Володимир Магера (12%), Леся Магера (8,4%) та Олена Химич (12%).

ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» отримав підряд на реконструкцію вул. І. Котляревського (від вул. Генерала Т. Чупринки до вул. І. Нечуя-Левицького) і вул. І. Нечуя-Левицького (від вул. І. Котляревського до вул. Академіка А. Сахарова). Сума договору – 44,1 млн грн. У рамках ремонту, зокрема, замінять трамвайну колію та контактну мережу. Власником фірми, яка була створена два роки тому, є Андрій Кухтицький.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» отримає майже 57 млн грн за реконструкцію вул. Богданівської (від вул. Золочівської до вул. Пластової). Окрім реконструкції дороги, передбачається  облаштування тротуарів, велодоріжки, чотирьох зупинок та інше.

Власниками «Онур Конструкціон Інтернешнл» є громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевізи (99,77%), а також 27-річний львів’янин Олег Фаріон (0,23%).

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/18/lvivska-miskrada-rozdala-127-mln-hrn-na-remont-chotyroh-vulyts-u-misti/

URLs in this post:

[1] Youcontrol: https://youcontrol.com.ua/contractor/?id=7473865

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.