- NGL.media - https://ngl.media -

Працівників та керівництво «Львіввугілля» перевозитимуть за 10 млн грн

05.07.2016 @ 08:30 в Новини

ДП «Львіввугілля» за результатами відкритих торгів замовило послуги з перевезення працівників пасажирським транспортом на шахти підприємства та підрозділи загалом на 9,77 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Найбільше замовлення, на майже 5,75 млн грн отримав підприємець Василь Терех. Ще по 1,4 млн грн отримають підприємці Андрій Дубецький та Богдан Дмитришин, 940,2 тис. грн – Петро Гук, 226,8 тис. грн – Ігор Танчин.

Пропозиції одного із учасників, Світлани Курачиної, комітет відхилив через те, що вона не надала жодного документу, що підтверджував би технічну справність транспортних засобів, а також списку водіїв. Крім того, в пропозиції були відсутні документи, що підтверджували б законність використання декількох транспортних засобів. Водночас у п’яти з шести лотів, по яким підприємець пропонувала послуги, вартість була дешевшою, аніж у переможця.

Переможці повинні возити працівників до кінця року на шахти підприємства. Окрім того, перевозити керівництво ДП «Львіввугілля» та його структурних підрозділів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/05/pratsivnykiv-ta-kerivnytstvo-lvivvuhillya-perevozytymut-za-10-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.