Вулицю Детька, яку сьогодні закриють на ремонт до кінця вересня, відремонтують за 2,4 млн грн

21 Червня 2016

Галицька районна адміністрація Львівської міськради замовила ТОВ «Західпласт» капітальний ремонт доріг та тротуарів на вулиці Детька (бічна вулиці Чорновола) вартістю 2,37 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Ремонтні роботи розпочнуться сьогодні, 21 червня і триватимуть до 21 вересня 2016 року. На проїзній частині проведуть підготовчі роботи, улаштують дорожній одяг, примикання, тротуар, установлять дорожні знаки. Технічним завданням передбачено демонтаж існуючих трубопроводів та укладення нових.

Участь у тендері взяли дві фірми – ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» з ціновою пропозицією 2,55 млн грн та ТОВ «Західпласт», яке оцінило роботи у 2,37 млн грн. Пропозиція переможця була дешевшою лише на 7%.

Кінцевими вигодонабувачем ТОВ «Західпласт» є Тарас Фургало та його дружина Оксана Фургало. У «статутник» створеного у січні 2015 року підприємства Фургало вніс 100 тис. грн.

Він також є співвласником ТОВ «З.Ю.Т.Р.», де двома іншими контролерами виступають Юрій Кужея та Зоряна Пастущук. Остання є донькою Мирослава Пастущука, який до 2006 року був начальником управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради.

ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» належить Андрієві Кухтицькому. Згідно з даними ВДЗ, фірма ще не перемагала у тендерах. До березня 2016 Кухтицький також контролював ПП «Гарантспецбуд» з пропискою у Львові. Фірма заснована у 2008 році екс-головою Франківської райадміністрації Львова Русланом Кандибором. Сьогодні місцезнаходження підприємства перенесене до Києва, а одноосібною власницею числиться мешканка Луганська Валерія Демченко.

Це перша перемога ТОВ «Західпласт» у 2016 році. Минулого року за результатами відкритих торгів підприємство отримало два підряди від Галицької РА загальною вартістю майже 700 тис. грн, а також здобуло перемогу у тендері Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР щодо капітального ремонту вул. Купчинського за 4,75 млн грн.