- NGL.media - https://ngl.media -

Приватний підприємець та фірма нардепа від «Відродження» не доплатили Східниці 18,7 млн грн пайових внесків

16.06.2016 @ 08:15 в Новини

Східницька селищна рада недоотримала від забудовників ТОВ «Золота баня» та приватного підприємця Любові Статкевич коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту на загальну суму 18,7 млн грн. Про це повідомляється у звіті [1] Держфінінспекції за І квартал 2016 року.

Так, підприємець Статкевич за згодою Східницької селищної ради будує готельний комплекс на вулиці Бориславській, 67 у курортному містечку Східниця на Львівщині. Про об’єкт будівництва з сайту ради відомо лише, що у грудні 2015 року депутати ради вирішили [2] затвердити детальний план території для розміщення готельного комплексу.

Щодо фірми «Золота баня», то йдеться про будівництво [3] готелю з лікувально-оздоровчими функціями котеджного типу на земельній ділянці, яка знаходиться на вул. Котляревського у курортному комплексі «Бухів» і належить замовнику на праві приватної власності.

Як зазначено у звіті, матеріали ревізії були передані до прокуратури Львівської області.

Власниками ТОВ «Золота баня» є колишній член «Партії регіонів», чинний депутат [4] ВРУ від «Відродження» Валентин Ничипоренко та його дружина Олена Ничипоренко.

Ничипоренко також контролює товариства «Аднера» та «Кінді». Останнє ділить з Сергієм Лісовським. Раніше серед співвласників ТОВ «Золота баня» числилась фірма Лісовського «Олександрит», сьогодні записана на Катерину Завгородську.

За інформацією [5] ЗМІ, Лісовський та Ничипоренко входили до групи «Добро», яка займалась організацією каналів контрабандного переміщення імпортних вантажів на територію України. Назва групи походила від найменування ТОВ «Добро», засновником, екс-директором і сьогоднішнім співвласником якого є Валентин Ничипоренко. Третім учасником групи називають відомого спортсмена-борця Олександра Колчинського.

Як раніше повідомляли [6] «НГ.Львів», у 2013 році за підтримки сільського голови Східниці Івана Піляка інше підприємство дружини Ничипоренка, ТОВ «Владо», стало власником двох свердловин та чотирьох джерел унікальної лікувальної «Нафтусі» у Східниці.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/06/16/pryvatnyj-pidpryjemets-ta-firma-nardepa-vid-vidrodzhennya-ne-doplatyly-shidnytsi-187-mln-hrn-pajovyh-vneskiv/

URLs in this post:

[1] звіті: http://www.dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/128466

[2] вирішили: http://skhidnytsia-rada.gov.ua/2015/12/rishennya-radi-17-vid-8-12-2015-roku/

[3] будівництво: http://skhidnytsia-rada.gov.ua/2015/07/rishennya-vikonkomu-9-vid-12-03-2015-r/

[4] депутат: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=15830

[5] інформацією: http://ukr.obozrevatel.com/author-column/68024-anatomiya-kontrabasa--chastina-ii.htm

[6] повідомляли: http://ngl.media/2013/10/10/druzhyna-rehionala-nychyporenko-stala-vlasnytseyu-dzherel-v-shidnytsi/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.