Міський голова Глинян заплатить 1700 грн через замовчування конфлікту інтересів

16 Травня 2016

Суд визнав винним голову Глинянської міськради Золочівського району Львівської області Ігоря Шульгу у порушенні вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів і наклав штраф 1,7 тис. грн. Про це свідчить постанова Золочівського районного суду Львівської області від 19 квітня 2016 року.

Так, Ігор Шульга не повідомив про реальний конфлікт інтересів при розгляді питання щодо передачі у власність його матері двох земельних ділянок загальною площею 0,2893 га. Відповідні рішення прийняті Глинянською міськрадою 26 лютого 2016 року.

Ділянки, що розташовані поруч, знаходяться на вулиці Лесі Українки у с. Женів Золочівського району. Перша, площею 0,25 га, є присадибною ділянкою і призначена для будівництва і обслуговування житлового будинку. Друга ділянка на 0,0393 га виділена для ведення особистого селянського господарства.

1 2

Передані у власність матері міського голови Глинян ділянки (натисніть для збільшення)

У суді Ігор Шульга визнав свою вину.

Нагадаємо, у жовтні 2011 року Ігор Шульга отримав 2 тис. грн штрафу без конфіскації доходу за адміністративне правопорушення щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Мова про ТОВ «Мета», яким Шульга керував. Згідно з даними ЄДР, обраний у 2010 році міський голова Глинян досі є співвласником фірми.