- NGL.media - https://ngl.media -

“Техніка для бізнесу” знову “розіграла” 3-мільйонний тендер зі знайомою фірмою

10.05.2016 @ 09:00 в Новини

ПАТ “Львівобленерго” за результатами відкритих торгів замовив 18 найменувань апаратури у ТОВ “Техніка для бізнесу” за майже 3,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили маршрутизуючі комутатори, медіаконвертери, точки доступу Wi-Fi, телефонні апарати, модеми, конвертер протоколів, концентратор комунікаційний та інше. Усе мають доставити до кінця року.

49% у ТОВ “Техніка для бізнесу” належить Олегу Шуптару, ще 30% належать Оресту Блажиєвському, 21% – Петру Чопорову.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ “Комплекс”, яке належить Ярославу Синчичу. Різниця у пропозиціях становила майже 753 тис. грн.

Ще до 2012 року Синчич був партнером Миколи Чопорова у ТОВ “Торговий дім “Галпап”, а ще раніше співвласником “Галпап” був вищезгаданий Олег Шуптар. Також Ярослав Синчич є партнером з Ігорем Шуптарем у фірмі “Єврологістика тревел плюс”.

Юридичною адресою ТОВ “Комплекс” є вул. Наливайка, 17 у Львові. Там же раніше було “прописане” ТОВ “Компютерний Всесвіт”, що належало Миколі Чопорову та Оресту Блажиєвському, а тепер припинило діяльність.

Нагадаємо, рік тому за результатами відкритих торгів Львівський національний аграрний університет замовив [1] добрив на 3 млн 96 тис. грн у “Техніка для бізнесу”. На той момент власником 49% цієї компанії був Олег Шуптар. Він також раніше був співвласником єдиного конкурента на торгах – фірми “Квадрокомп”. Окрім того, у цих фірм була однакова юридична адреса. Пізніше Державна фінансова інспекція у Львівській області встановила [2], що ці компанії надали комітетові з конкурсних торгів університету неправдиві відомості щодо виконання аналогічних договорів. Як повідомляв проект “Тендер і злочин”, за результатами перевірки ДФІ договір з “Технікою для бізнесу” розірвали.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/05/10/tehnika-dlya-biznesu-znovu-rozihrala-3-miljonnyj-tender-zi-znajomoyu-firmoyu/

URLs in this post:

[1] замовив: http://ngl.media/2015/04/20/teperishnya-firma-shuptarya-obihrala-kolyshnyu-na-3-miljonnomu-tenderi/

[2] встановила: http://ngl.media/2016/04/07/tehnika-dlya-biznesu-obmanula-ahrarnyj-universytet-zarady-3-miljonnoho-zamovlennya/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.