- NGL.media - https://ngl.media -

Управлінцю Дубневичів дадуть 12,5 млн грн на будівництво народного дому у Мшані

09.05.2016 @ 08:30 в Новини

Мшанська сільська рада Городоцького району Львівської області замовила коригуючі роботи з будівництва Народного дому «Просвіта» у ТОВ «ТІР» вартістю 12,5 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Культурно-освітній об’єкт будуватимуть на території села Мшана до кінця грудня 2016 року або до повного виконання робіт.

Нагадаємо, у 2014 році на будівництво установи було виділено [1] 10,4 млн грн. В результаті відкритих торгів підряд отримало ТОВ «ТІР». Тодішній кошторис включав вартість загальнобудівельних робіт, проектування систем опалення, вентиляції, монтажу та налагодження пожежної сигналізації,  електропостачання, будівництво котельні тощо.

Дефектними актами цьогорічного технічного завдання передбачене облаштування котельні, прокладення трубопроводів газопостачання, теплогiдроiзольованих трубопроводів, підведення електромереж, замощення і озеленення території тощо.

У конкурсі взяли участь дві компанії – ТОВ «Стрім-Львів» та минулорічний переможець ТОВ «ТІР». Перемогла остання з ціновою пропозицією 12,5 млн грн, оскільки єдиний конкурент на торгах оцінив замовлення дорожче на 0,96%.

Засновником ТОВ «ТІР» є Юрій Пастернак – колишній директор товариства «Корпорація Колійні ремонтні технології» депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів. Йому також належить ТОВ БРП «Технобуд», якому щастить отримувати [2] держзамовлення щодо будівництва та  ремонту об’єктів на території Пустомитівського району (виборчий округ Богдана Дубневича).

ТОВ «Стрім-Львів» належить Володимиру Федині та Юрію Савицькому. Батько останнього, Володимир Савицький, займається менеджментом на підприємстві. Він також числився серед власників сьогодні припиненого ТОВ «Октант», яке засвітилось [3] у скандалі щодо рейдерського захоплення бази відпочинку «Захар Беркут» в селі Волосянка.

Додамо, у 2014 році товариства «ТІР» та  «Стрім-Буд» змагалися [4] в тендері на реконструкцію з добудовою загальноосвітньої школи в селі Бортятин Мостиського району за 14,98 млн грн, а роком раніше «Стрім-Буд» та інша фірма Пастернака, ТОВ БРП «Технобуд», поділили [5] між собою підряд щодо реставрації двох пам’яток архітектури на Львівщині.

Упродовж 2015 року ТОВ «ТІР» отримало контрактів на загальну суму 71,5 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/05/09/upravlintsyu-dubnevychiv-dadut-125-mln-hrn-na-budivnytstvo-narodnoho-domu-u-mshani/

URLs in this post:

[1] виділено: http://ngl.media/2014/04/01/dubnevych-vybyv-sche-odnu-subventsiyu-na-budivnytstvo-za-10-miljoniv-yake-zdijsnyt-joho-dyrektor/

[2] отримувати: http://ngl.media/2015/12/02/dyrektor-kompaniji-dubnevychiv-vyhrav-dlya-deputativ-sche-70-mln-hrn-na-blahoustrij-vyborchoho-okruhu/

[3] засвітилось: http://zaxid.net/news/showNews.do?direktor_turistichnogo_kompleksu_quotzahar_berkutquot_zayaviv_pro_reyderstvo&objectId=1116796

[4] змагалися: http://ngl.media/2014/02/28/kolyshnij-dyrektor-dubnevychiv-rekonstruyuje-shkolu-v-mostyskomu-rajoni-za-15-miljoniv/

[5] поділили: http://ngl.media/2013/12/18/ukb-zamovylo-restavratsijnyh-robit-na-chotyry-miljony-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.