Дубневичі позмагались з колегою по партії та продали залізниці запасних частин на понад мільйон гривень

06 Травня 2016

Регіональна філія «Львівська залізниця» уклала три угоди на постачання запасних частин для пасажирських вагонів на загальну суму 2,92 млн грн. До кінця 2016 року поставки будуть здійснювати дніпропетровське ТОВ «Міркос груп» та львівське ТОВ «НВО «Інтертерм». Про це повідомляється у Віснику держаних закупівель.

Участь в конкурсі на який було виставлено три лоти взяли шість підприємств. Пропозиції двох з них були відхилені через невідповідність конкурсної документації. Обидві відхилені заявки були серед конкурентів «Інтертерм», яке подавало пропозиції лише в одному лоті. В результаті підприємство змагалось лише з ПП «Будівельна компанія «Дорбуд», та виграло підряд на суму 1,12 млн грн.

Це вже не вперше фірма, що офіційно належить Ігореві Каїнському та Михайлові Манько, змагається з БК «Дорбуд», засновником якої є Денису Даниленко, 1983 року народження.

Ігор Каїнський раніше був керівником НВП «Колійні ремонтні технології», яке заснував Ярослав Дубневич. Брати Дубневичі є народними депутатами від БПП «Солідарність».  На останніх місцевих виборах (2015 року) Денис Даниленко балотувався до Львівської міськради від БПП «Солідарність».

ТОВ «Міркос груп» належить мешканцю Дніпропетровська Миколі Калабухову. Підприємсто отримало замовлень на 1,8 млн грн.