Дніпропетровські фірми розвели львівських залізничників на понад 2,5 млн грн

09 Березня 2016

Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» в результаті відкритих торгів закупила стрілочні переводи  у ПАТ «Дніпропетровський стрілочний завод» за 2,6 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Стрілочні переводи типу Р65 марки 1/11 у кількості 4 комплектів поставлять замовнику до кінця березня цього року. Ціна одного комплекту становить 541,5 тис. грн без ПДВ.

Участь в тендері взяли лише дві фірми, обидві зареєстровані у Дніпропетровську –ПАТ «Дніпропетровський стрілочний завод» та ТОВ «Дніпрозалізничпостачання». Цінова пропозиція останнього товариства виявилась дорожчою на майже 130 тис. грн, тож перемога дісталась «Дніпропетровському стрілочному заводу».

Одноосібним власником і директором «Дніпрозалізничпостачання» є Дмитро Абрамов, який, щонайменше до 2006 року був співвласником «Дніпропетровського стрілочного заводу».

Сьогодні, за даними SMIDA, засновниками «Дніпропетровського стрілочного завод» є 5 кіпрських компаній: «Epimex Operations Limited» (24,74%), «Anaxsol Invesments Limited» (15,81%), «Iapsem Holdings Limited» (18,65%), «Jonen Capital Limited» (20,15%),  «Darinor Enterprises Limited» (18,29%).

Разом з тим, за інформацією «Наших грошей», до кінця 2013 р. основними акціонерами заводу були Загід Краснов, Ігор Левін та Сергій Тараненко, які сукупно володіли 53% акцій компанії.

На даний час Загід Краснов займає посаду секретаря Дніпропетровської міськради.