- NGL.media - https://ngl.media -

Залізничники замовили в оточення Дубневичів запчастин на 43 мільйонів

16.11.2015 @ 12:13 в Новини

ДП «Укрзалізничпостач» замовило ТОВ «Експозиція» запчастин на 43,22 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші [1]».

Замовлено полімеркомпозиційні накладки для рейок по 2 435 грн за комплект. Також придбають пружні рейкові скріплення КПП по 134 грн. за комплект. У червні залізничники купували [2] ці скріплення по такій же ціні.

Разом із тим, ТОВ «АТ Механіка» пропонувало на третину нижчу ціну. Однак комітет відхилив заявку через деталі, виготовлені за непогодженими «Укрзалізницею» технічними умовами, невідповідність змісту копії ТУ титульним листам, відсутність довідки про податкову заборгованість та незавірену копію довідки з реєстру банкрутств.

Таким чином, єдиним конкурентом на цих торгах лишилося ПП «Єврооснова-СМ» із різницею в ціні 2,1%.

Власником «Експозиції» значиться Андрій Бохенок, а директором – Михайло Врублевський.

Фірма зареєстрована у Львівській області, у м. Городок на вул. Комарнівська, 66. Тут же прописана фірма «Квадрохім», співвласницями якої є Наталія Дубневич, дружина Ярослава Дубневича, і Тетяна Дубневич, дружина Богдана Дубневича. Брати Дубневичі є народними депутатами від «Блоку Петра Порошенка».

Львівська фірма «Єврооснова-СМ» зареєстрована у квітні та має статутний капітал 10 тис. грн. Належить вона Сергію Бабаєву та Мирославу Шотику. Тендерів не вигравала.

Київська «АТ механіка» належить низці фізосіб, керує нею Віталій Руденко.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/11/16/zaliznychnyky-zamovyly-v-otochennya-dubnevychiv-zapchastyn-na-43-miljoniv/

URLs in this post:

[1] Наші гроші: http://nashigroshi.org/2015/11/16/zaliznychnyky-zamovyly-otochennyu-dubnevychiv-zapchastyn-na-43-miljoniv/

[2] купували: http://nashigroshi.org/2015/06/26/zaliznytsya-znov-zlyla-otochennyu-nardepiv-poroshenka-73-miljony-povykydavshy-deshevshyh-konkurentiv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.