- NGL.media - https://ngl.media -

Син начальника «Львівської залізниці» не платив за орендоване в залізниці приміщення

09.11.2015 @ 08:34 в Новини

Господарський суд Львівської області зобов’язав ТОВ «Пивна Карта» звільнити приміщення, орендоване у «Львівської залізниці», а також сплатити майже 35 тис. грн заборгованості з орендної плати. Про це свідчить рішення [1] суду від 27 жовтня 2015 року.

ТОВ «Пивна Карта» ще у вересні 2012 року взяло в оренду частину будівлі на вул. Чернівецькій, 17 у Львові площею 153 м2. Це частина вантажного складу, що перебуває на балансі виробничого підрозділу «Вокзал станції Львів» ДТГО «Львівська залізниця».

Вартість першого місяця оренди становила понад 4,6 тис. грн, тобто 30,2 грн/м2 . Згідно з укладеним договором, сума орендної плати за кожний наступний місяць коригувалась відповідно до індексу інфляції. 70% платежу перераховували до держбюджету, 30% – залишалось на рахунку балансоутримувача.

Згідно з рішенням суду, договір оренди припинив свою дію ще 13 вересня цього року, однак підприємство не повернуло приміщення та не виплатило борг за оренду.

Судове засідання у справі тричі переносилось через відсутність відповідача, врешті суд розглянув справу без його участі. Окрім 34,9 тис. грн заборгованості з орендної плати, ТОВ «Пивна Карта» має виплатити 3,9 тис. грн пені та 6,9 тис. грн штрафу.

Співвласниками ТОВ «Пивна Карта», що займається гуртовим продажем пива та квасу, є Максим Нечепуренко та Олег Піх, чий батько Богдан Піх є начальником «Львівської залізниці». Богдан Піх представляв [2] «Партію Регіонів» у VI скликанні Львівської облради, а цьогоріч балотувався від «Нашого Краю», але не пройшов.

Олех Піх також є засновником ТОВ «Тор-Плюс», яке займається транспортним обробленням вантажів.

Дружина Богдана Піха Тетяна володіє часткою у ТОВ «Львівське підприємство промислового залізничного транспорту», однак начальник «Львівської залізниці» «забув» задекларувати [3] цей бізнес. Натомість у декларації показав, що володіє [4] 0,0265% акцій ПАТ «Акціонерний банк «Експрес-Банк».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/11/09/syn-nachalnyka-lvivskoji-zaliznytsi-ne-platyv-za-orendovane-v-zaliznytsi-prymischennya/

URLs in this post:

[1] рішення: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/52954193

[2] представляв: http://ngl.media/2014/01/24/hroshi-lvivskyh-rehionaliv-1/

[3] задекларувати: https://drive.google.com/file/d/0B_ikLBiMPv2QZFRaYTd5UFFyajQ/view

[4] володіє: http://www.expres-bank.ua/ua/about/structure/dodatok1(прав.) (1).pdf

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.