У селі Пасіки-Зубрицькі вартість одного місця в новому дитячому садочку складе 145 тис. грн

04 Листопада 2015

Сільська рада села Пасіки-Зубрицькі (Пустомитівський район) з другої спроби уклала договір на будівництво дитячого садочку на 75 місць з ТОВ «Орбудсервіс» за 10,9 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Перший раз торги оголосили ще в липні поточного року, проте ніхто не зголосився до участі в тендері. Цього разу було лише два претендента – переможець ТОВ «Орбудсервіс» та пустомитівське ТОВ «Західбудпроект».

Згідно з документацією конкурсних торгів, будівництво планують завершити до кінця 2016 року. При цьому з розрахунку на кількість дітей, вартість одного місця в даному садочку складе 145,4 тис. грн. На сьогодні це рекордний результат для Львівської області, однак лише у гривневому еквіваленті. У перерахунку в американській валюті – вартість будівництва складе 6,32 тис. доларів. До прикладу, два роки тому в сусідньому селі Зубра, вартість одного місця в садочку становила 16,25 тис. доларів.

ТОВ «Орбудсервіс» засноване у серпні 2014 року. Це перший великий тендер підприємства зі статутним фондом 1 тис. грн. Натомість власник фірми Олег Костюк,досить давно працює з державними підрядами у якості власника ПП фірма «Орбудсервіс». Щоправда, досі він здебільшого займався дрібним та середнім ремонтом Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру.