Дубневичам знову пощастило: за два дні отримали підрядів на 12 млн грн

04 Листопада 2015

ТОВ БРП «Технобуд» за два дні отримало два підряди на загальну суму 12,45 млн грн, повідомляється у Віснику державних закупівель.

27 жовтня поточного року фірма підписала договір на реконструкцію дитячого садочку на 80 місць у місті Судова Вишня (Мостиський район) за 2,65 млн грн. А вже 28 жовтня – ще один договір на будівництво народного дому «Просвіта» на 250 місць в селі Бучали (Городоцький район) на 9,8 млн грн.

Цей народний дім будують ще з 2011 року. Саме тоді провели перший тендер на його будівництво, переможцем якого стала фірма «ХоСаРо», а вартість будівництва складала 4,04 млн грн. Через два роки кошторис зріс до 6,68 млн грн, але станом на 1 січня 2013 року було освоєно лише 206,5 тис. грн. За ці кошти було збудовано фундамент та зовнішні стіни, при цьому будівельники оцінювали, що це лише 3% від загальних робіт. Загалом від попереднього кошторису вартість будівництва зросла на майже 5 млн грн.

111

Цікаво, що в обох конкурсах ТОВ «Технобуд» мало лише одного конкурента – ТОВ «Львівбуд». Зрештою, як і на торгах в Сокільниках у березні чи у Пустомитах у липні цього року.

Нагадаємо, засновником «Технобуду» є Юрій Пастернак, який раніше був директором ТОВ «Корпорація КРТ», а нині лишається керівником ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів від Блоку Петра Порошенка.