- NGL.media - https://ngl.media -

Кандидат в депутати відремонтує дах будинку культури в селі Родатичі за бюджетні кошти

20.10.2015 @ 08:15 в Новини

Родатицька сільська рада (Городоцький район) замовила реконструкцію з влаштуванням шатрового даху в сільському будинку культури за 1,4 млн грн у ПП «Архітектура і будівництво», повідомляється у Віснику держаних закупівель.

Згідно з документацією торгів за ці кошти планують не лише реконструювати дах, але облаштувати території довкола будинку культури. У переліку робіт, крім специфічних робіт з ремонту даху, наприклад, вкладання крокв чи монтаж сходових маршів на мансардний поверх, зазначено також зрізання та викорчовування дрібного чагарника та розробка ґрунту вручну.

Засновником та директором ПП «Архітектура і будівництво» є Орест Батюкевич. Він був депутатом [1] Городоцької міської ради останнього скликання, член комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури. Він також на даний момент є кандидатом [2] в депутати до міської ради Городка від партії Народний Рух України.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «ДельтаБуд», яке запропонувало ціну на 100 тис. грн більшу. Це підприємство колись було зареєстровано в Городку, а сьогодні має львівську «прописку». Цікаво, що Орест Батюкевич вже не вперше конкурує [3] з «ДельтаБуд» – у травні поточного року він виграв у цієї фірми тендер на прибирання львівських озер.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/10/20/kandydat-v-deputaty-vidremontuje-dah-budynku-kultury-v-seli-rodatychi-za-byudzhetni-koshty/

URLs in this post:

[1] депутатом: http://horodok-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=27

[2] кандидатом: http://vybory2015.zaxid.net/candidates/3935

[3] конкурує: http://ngl.media/2015/05/19/z-dvoh-ozer-u-lvovi-vyvezut-ponad-1700-tonn-smittya-j-namulu-za-tretynu-miljona/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.