Фірма кандидата в депутати від партії «Наш Край» заробила 300 тис. грн за п’ять днів прокату біотуалетів

01 Жовтня 2015

Головне управління ДСНС України у Львівській області замовило 5-тиденний прокат санітарного обладнання за неконкурентною переговорною процедурою у ТОВ «ТОІ-ТОІ Системи санітарні» за 300 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Прокат біотуалетів, умивальників та санітарних контейнерів замовили на час спільних навчань Україна-НАТО з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій «UKRAINE-2015», що проходили на Яворівському полігоні 21-25 вересня цього року.

Згідно з документацією торгів, переговорну процедуру закупівлі застосували як виняток, тому що замовником було двічі відмінено процедуру закупівлі через відсутність достатньої кількості учасників.

Власниками ТОВ «ТОІ-ТОІ Системи санітарні» є львів’яни Андрій Гаркавий, Микола Рогуцький та громадянин Польщі Ришард Глуховський через ТОВ «ТОІ-ТОІ Польща».

Микола Рогуцький нині є кандидатом від партії «Наш край» на місцевих виборах 2015 року на Львівщині. Він є власником та керівником ПАТ «Артор» та ТОВ «Західресурс».

До речі, підприємець йде на вибори з гаслом, придуманим ще під час виборів до Львівської облради у 2010 році, коли він балотувався від «Європейської партії» – «Йду у владу не володіти, а наводити лад».

Раніше він також тричі намагався стати депутатом Верховної ради України – у 2002 році йшов по мажоритарному Жовківському виборчому окрузі, у 2005 року – у списку партії «Віче» та у 2007 – у списках  «Аграрна Україна».