- NGL.media - https://ngl.media -

Сихівські чиновники віддали 1,5 млн грн на ремонт покрівель новачку з Галича

28.09.2015 @ 08:30 в КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА,Новини

Сихівська райадміністрація Львівської міськради замовила поточний ремонт покрівель двох будинків за 572,3 тис. грн у приватного підприємця Олександра Сегіна. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Відремонтувати шатрові покрівлі в будинках за адресами вул. Енергетична, 6 та вул. Героїв Крут, 10 підприємець повинен до кінця року.

Єдиним допущеним до участі конкурентом Сегіна було ТОВ “Лорелея” Дмитра та Надії Йовчиків, чия пропозиція була дорожчою.

Олександр Сегін зареєструвався як приватний підприємець лише 31 березня цього року. А вже через три місяці переміг у трьох лотах в тендері від Сихівської райадміністрації на ремонт покрівель на 863,4 тис. грн. У ще одному лоті того ж тендеру перемога дісталась ТОВ “Будмонтажресурс” Олега Коваля. За збігом обставин у цій компанії працював або й досі працює брат Олександра Сегіна – Андрій. Саме така інформація вказана [1] на його сторінці у Facebook.

Згідно з Вісником держзакупівель, більше Олександр Сегін в тендерах не перемагав. До речі, раніше він жив у Галичі Івано-Франківської області і також був зареєстрований як приватний підприємець. Однак єдиним видом діяльності була “роздрібна торгівля з лотків та на ринках”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/09/28/syhivski-chynovnyky-viddaly-15-mln-hrn-na-remont-pokrivel-novachku-z-halycha/

URLs in this post:

[1] вказана: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007905487834&pnref=friends.search

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.