- NGL.media - https://ngl.media -

Сину колишнього начальника львівської міліції подарували будинок площею 400 “квадратів”

21.09.2015 @ 09:00 в Новини

цікало [1]Володимиру Цікалу, сину екс-начальника Львівського міського управління міліції Ігоря Цікала, подарували будинок на вулиці Сосновій у рекреаційному селищі Брюховичі поблизу Львова. Про це свідчать дані сайту “Гарна Хата [2]“.

Договір дарування було підписано у липні 2013 року. Прізвище дарувальника не вказано. Згідно з інформацією в Держреєстрі речових прав на нерухоме майно, будинок має площу 401 кв.м. У той же день Володимир Цікало отримав у подарунок земельну ділянку за тією ж адресою площею 6 “соток”.

40-річний Володимир Цікало викладає [3] на юридичному факультеті ЛНУ ім. І.Франка. Він також є співзасновником адвокатського обєднання “Адвокатська фірма “Цікало, Домашовець, Вакула, Медвідь та партнери”.

Його батька, Ігоря Цікала, звільнено з посади начальника Львівського міського управління міліції у червні 2010 року. До того Цікало працював заступником начальника ГУ МВС України у Львівській області, а раніше помічником начальника УМВСУ у Львівській області, першим заступником начальника ЛМУ.

При пошуку за даними Ігоря Цікала на сайті Держархбудінспекції України зявляються дані, що дім на вулиці Сосновій будував саме він. Декларація про готовність будинку зареєстрована у грудні 2012 року. Ймовірно, він подарував будинок сину.

соснова [4]

Клікніть на зображення для збільшення


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/09/21/synu-kolyshnoho-nachalnyka-lvivskoji-militsiji-podaruvaly-budynok-ploscheyu-400-kvadrativ/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2015/09/цікало.jpg

[2] Гарна Хата: http://garnahata.in.ua/

[3] викладає: http://law.lnu.edu.ua/departments/civil-law/staff/tsikalo/

[4] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2015/09/соснова.jpg

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.