Директор підприємства тендерного махінатора Єрмака відремонтує садочок за 5 млн грн

17 Вересня 2015

Відділ освіти Личаківського району управління освіти Львівської міськради замовив реконструкцію з добудовою корпусу початкової школи № 70, що розташована за адресою Дорога Кривчицька, 3, під дитячий садочок за 4,86 млн грн у ТОВ «Центр технологій будівництва».  Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Відновлення садочків останнім часом у Львові відбувається дуже активно – управління освіти активно вивільняє приміщення садочків від колишніх орендарів, не продовжуючи термін оренди. Нагадаємо, нещодавно фірма помічника народного депутата Володимира Парасюка розпочала реконструкцію садочку  на вул. Кульпарківській.

Засновником ТОВ «Центр технологій будівництва» є  Ігор Кучма, який також є директором приватного підприємства «Зубр ПП», власником якого є Михайло Єрмак.

Єрмак два роки тому розіграв зі своїм партнером 29 млн грн на будівництво школи в селі Чишків (Пустомитівський район) та 8 млн грн на школу в Сокалі. А ще перед тим Тендерна палата зловила його на махінаціях під час торгів на реконструкцію дитсадка вартістю 4,6 млн грн. Перевіркою Тендерної палати України тоді було виявлено, що на участь у тендері подали заявки пов’язані особи, одне з яких було ПП «Зубр».