Менеджер Дубневичів збудує приміщення для міськради в Пустомитах за 13 млн грн

10 Вересня 2015

Пустомитівська міськрада Львівської області замовила будівництво власної адміністративної будівлі по вул. Грушевського за майже 12,9 млн грн у ТОВ БРП «Технобуд». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Власником «Технобуду» є Юрій Пастернак, який раніше був директором ТОВ «Корпорація КРТ», а нині лишається керівником ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів від БПП Ярослава та Богдана Дубневичів.

Окрім будівництва, у вартість входять усі зовнішні та внутрішні роботи із встановленням вікон-дверей, монтажем ліфта, комп’ютерної мережі, установленням холодильників, посівом газонів, висадженням саджанці таволги і форзиції, встановленням лавок та урн. Сама будівля матиме два поверхи, площа приблизно 1200 кв. м.  Наразі чиновники мерії займають частину дитячого садочка.

На торги пропозиції подали сім компаній, п’ять з яких комітет відхилив. Серед відхилених і дешевша майже на 3,2 млн грн пропозиція від ТОВ «Західенергомонтаж». Також відхили пропозицію відомого забудовника Корпорації БП «Карпатбуд» (12,9 млн грн), оскільки їх документи мали нумерацію та відтиски печатки лише на сторінках з інформацією.

Врезультаті єдиним конкурентом «Технобуду» було ТОВ «Львівбуд», до документів яких комітет не знайшов зауважень.

«Львівбуд» вже не вперше складає конкуренцію «Технобуду» і завжди програє, встановлюючи вищі ціни. Наприклад, у березні цього року «Львівбуд» програв «Технобуду» на 33-мільйонному тендері в Городку, а у липні – на семимільйонному тендері по реконструкції з прибудовою приймально-діагностичного відділення та реанімаційного відділення стаціонару лікарні в Пустомитах.

Компанія також виступала єдиним конкурентом ще однієї фірми Юрія Патернака «ТІР» у 14-мільйонному тендері на будівництво «Просвіти» у Сокільних і у двомільйонному тендері на капітальний ремонт амбулаторії в селі Чижиків. Власником «Львівбуду» є Ціж Тарас.

З початку 2015 року «Технобуд» отримав замовлень на тендерах на понад 66 млн грн.