Дружина екс-керівника обласного БТІ купила дорогі апартаменти по сусідству із Зюбаненком

08 Вересня 2015

БезымянныйАлла Базарник, дружина колишнього начальника львівського БТІ Ігоря Базарника, придбала квартиру площею 82,5 кв. м на вулиці Бойківській у Львові у житловому комплексі “Золотий горіх”. У тому ж будинку їй належить автостоянка загальною площею 12,5 кв.м. Про це свідчать дані проекту “Гарна хата“.

Свідоцтво на право власності на цю нерухомість було видане Аллі Базарник 12 грудня 2012 року. Вартість квартири не вказана. На сайтах оголошень подібну квартиру в цьому комплексі продають за 2,6 млн грн.

Ігор Базарник все життя попрацював на держслужбі, був заступником міського голови Львова, очолював Франківську райадміністрацію. У 2010 році став директором комунального підприємства Бюро технічної інвентаризації у Львівській області, а в 2013-му – очолив Департамент ЖКГ Львівської облдержадміністрації. З цієї посади він звільнився у квітні минулого року.

Його дружина Алла Базарник працювала близько 20 років на держслужбі, зокрема, у Галицькій та Франківській райадміністраціях Львова, повідомляв телеканал ZIK. Після того зайнялась бізнесом.

У 2001 році Алла Базарник стала співвласницею ТОВ “Ліфт-Еко”, ще через рік – СП ТОВ “Вамако-Львів”. Серед співзасновників цих фірм фірми також був Мирослав Сеник, колишній голова Личаківської райадміністрації, перший заступник голови Львівської ОДА, голова Львівської облради. Нині частку у “Вамако-Львів” має Ігор Базарник.

У кінці 2003 року Алла Базарник заснувала ПП “Алегорія”, якому належить однойменний ресторан на вулиці Стрийській у Львові.

1381960437_12gvrw

Ресторан “Алегорія” (фото derestoran.com)

У декларації про доходи Базарника за 2013 рік вказано, що члени його сімї володіють ще однією квартирою площею 212,3 кв.м (ймовірно половина будинку) та іншим нерухомим майном загальною площею 165,8 кв.м. Сам Ігор Базарник має у власності квартиру площею 60,3 кв. м та гараж – 18,1 кв. м.

Нагадаємо, квартирою на вулиці Бойківській у тому ж будинку, де придбала нерухомість Алла Базарник, володіє дружина заступника начальника ГУ МВС у Львівській області Сергія Зюбаненка.