Дві фірми з однаковою назвою та спільним власником «розіграли» тендер на вікна

30 Липня 2015

Відділ освіти Радехівської районної державної адміністрації замовив заміну вікон на металопластикові у будівлі Поздимирського НВК в Радехівському районі за 148,4 тис. грн у ТОВ спільне українсько-американське підприємство «Євроком». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Документацією передбачено демонтаж та монтаж 35 віконних блоків (з 5-ти камерним профілем, енергозберігаючий склопакет з аргоном). Роботи мають провести цього року.

ТОВ спільне українсько-американське підприємство «Євроком» належить американській компанії «Радвелл ЛЛС» (40,1%), Петру Поріцькому (0,5%), Сергію Бонтару (40%) та Марії Федашко (19,4%),  матері депутата Львівської обласної ради Петра Федашка.

Марія Федашко також володіє майже 50,8% у ТОВ «Євро-Ком» – єдиному конкуренті переможця тендеру «Євроком». Ще 49,2% належить Ігорю Холевчуку.

Згідно із ЗУ «Про здійснення державних закупівель», пов’язаними є учасники, у яких понад 25% належить одній особі. Враховуючи, що Марія Федашко в «Євроком» має 19,4% – порушення законодавства не має.