Ремонт 500 метрів вулиці Лисенка буде коштувати понад 7 млн грн

23 Липня 2015

Ремонт вулиці Лисенка, яка від 20 липня закрита на ремонт, буде коштувати 7,57 млн грн. Його виконає ТОВ «Львівбудмережі».  Про це стало відомо з Вісника державних закупівель.

лисенка

Ремонт планують  завершити до 1 жовтня поточного року. Відремонтують ділянку від вул. Заньковецької до вул. Короленка. За даними відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, під час реконструкції замінять каналізацію, дощоприймальні колодязів та встановлять гідрозатвори. Повинні облаштувати нове дорожнє покриття з мозаїчного каменю, тротуари замостять плиткою. Відремонтують також мережі зовнішнього освітлення.

ТОВ «Львівбудмережі» відоме тим, що менше ніж через рік після свого заснування, у 2012 році, стало переможцем скандального тендеру на ремонт вул. Мечнікова за 46 млн грн. Міністерство економічного розвитку та торгівлі намагалось через суд скасувати результати торгів, проте суд став на сторону підприємства.  В результаті, угоду все ж розірвали , але лише через відсутність фінансування.

Єдиним конкурентом на торгах цього разу виступило ТОВ «Гарантспецбуд», власником якої колись був Руслан Кандибор, голова Франківської райадміністрації Львова, а тепер сумчанин Андрій Кухтицький.