- NGL.media - https://ngl.media -

У каналізацію в Городку вкладуть ще 11 мільйонів

20.07.2015 @ 09:30 в Новини

Городоцька міська рада замовила каналізування житлових мікрорайонів міста (V етап) за 10 млн 985,5 тис. грн у ТОВ «Львівський будівельний холдинг». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Мова йде про вулиці Підгір’я, Дорошенка, Сагайдачного, Шашкевича, Хоткевича, Шевченка, Окружна, Галицька, Коновальця. Роботи планують завершити у 2014 році.

Джерелом фінансування є кошти ЄС в рамках «Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007-2013».

На тендер прийшло шість компаній. Дешевше  від «Львівського будівельного холдингу» роботи пропонувало виконати ТОВ «Львівбудмережі» (на 94 тис. грн). Утім його пропозиція була відхилена. Як з’ясував комітет, фірма значно занизила ціни на роботи, що визначені в кошторисах на підтвердження договірної ціни, що «що призведе до неякісного виконання робіт». Окрім того, не всі сторінки документів, копії яких подано, посвідчено належним чином.

Згідно з Вісником держзакупівель, на каналізування житлових мікрорайонів в Городку раніше проводили ще два тендери. У 2009 році – на І та ІІ етапи вартістю 6,2 млн грн. А також у 2013 році на той же V етап каналізування укладали договір на 8,9 млн грн з ТОВ «Інвестиційна компанія «Леодіс».

Власником ТОВ «Львівський будівельний холдинг» є Володимир Вдов’як.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/07/20/u-kanalizatsiyu-v-horodku-vkladut-sche-11-miljoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.