- NGL.media - https://ngl.media -

Львівське комунальне підприємство придбало новий автомобіль Renault

20.07.2015 @ 08:30 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» купило новий вантажно-пасажирський автомобіль Renault Dokker за 346,3 тис.  грн у ТОВ «Ю.Р.К.». Про це стало відомо зі звіту підприємства за другий квартал цього року, який опублікували у Віснику державних закупівель.

Відповідний договір купівлі-продажу підписали 12 червня 2015 року.

Це п’ятимісний пасажирський мінівен, який водночас має місткий багажний відсік об’ємом 800 літрів. Навіть при не складених сидіннях другого ряду довжина підлоги багажника становить більше 1 метра. А якщо сидіння скласти і відкинути вперед, то  утворюється майданчик довжиною в півтора метра.

Як пояснив ZAXID.NET керівник підприємства Віталій Камінський, автомобіль придбали для аварійно-диспетчерської служби.

«Був УАЗ ще радянської доби. Однак його ремонт обходився дорожче, аніж купівля нового автомобіля, який окупиться за кілька років. Окрім того, розхід палива був більше 20 літрів на 100 кілометрів. Renault Dokker, який ми придбали, має розхід близько 6 літрів. Чому саме Renault? Ми промоніторили ринок і цей автомобіль найбільше підходив по параметрах і по ціні», – сказав [1] він.

Тендер вирішили не проводити, тому що у Львові є лише офіційний представник Renault – ТОВ «Ю.Р.К.».  Аварійно-диспетчерська служба вже користується автомобілем.

Власниками фірми «Ю.Р.К.» є Роман Світлик, Тетяна Коломієць, Микола Сімонов та Марія Тарасюк.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/07/20/lvivske-komunalne-pidpryjemstvo-prydbalo-novyj-avtomobil-renault/

URLs in this post:

[1] сказав: http://zaxid.net/news/showNews.do?lkp_zaliznichneteploenergo_pridbalo_sobi_noviy_avtomobil_renault&objectId=1358774

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.