- NGL.media - https://ngl.media -

Львівські медики купили «швидку» за майже мільйон гривень у «Електрону»

17.07.2015 @ 08:21 в Новини

«Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  уклав угоду на придбання автомобілю швидкої допомоги за 985 тис. грн з дочірнім підприємством ПАТ «Концерн-Електрон» заводом «ЕлектронМаш», повідомляється у Віснику державних закупівель.

Закупівля відбулась за неконкурентною переговорною процедурою. Згідно з обґрунтуванням, вона була зумовлена тим, що торги вже двічі відміняли через недостатню кількість учасників.

«На запит (запрошення) щодо проведення переговорної процедури оприлюдненого на веб-сайті «Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» зголосився та подав свою «комерційну пропозицію» учасник Завод «ЕлектронМаш» – ДП ПАТ «Концерн-Електрон», – йдеться в обґрунтуванні.

Підприємство повинно надати медикам автомобіль до кінця поточного року. Його мають обладнати ношами, вакуумним матрацом для використання на воді та на землі, системою стаціонарного постачання кисню, пристроями для іммобілізації, оксиметром, дефибрілятором, устаткуванням для ін’єкцій та вливань, апаратом штучної вентиляції легень та іншим.

Це вже не перша «швидка» від «Електрону. Нещодавно фірма продала Львівському комунальному підприємству  «Адміністративно-технічне управління» спецавтомобіль за ₴750 тис.

За даними SMIDA за 2014 рік, понад 30-ма % акцій ПАТ «Концерн-Електрон», якому належить завод «ЕлектронМаш», володіє менеджмент. Зокрема, голова правління концерну Юрій Бубес володіє 5,8%, голова наглядової ради Віктор Рибинок – 4,8%, заступник голови наглядової ради Сергiй Медведєв – понад 5%, член правління Орест Яремчук – 4%, член наглядової ради Олег Руденко – 2,2%, заступник голови правління Віктор Медведєв – 2%.

Окрім того, заступник голови правління концерну Сергій Мартьянов володіє 0.0061%. Він також є чоловіком відомої львівської судді Світлани Мартьянової.

Власники решти 70% акцій ПАТ «Концерн-Електрон» в SMIDA не розкриваються.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/07/17/lvivski-medyky-kupyly-v-shvydku-za-majzhe-miljon-hryven-u-elektronu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.