Сім мільйонів на лікарню в Пустомитах освоїть менеджер Дубневичів

06 Липня 2015

Пустомитівська центральна районна лікарня замовила реконструкцію з прибудовою приймально-діагностичного відділення та реанімаційного відділення стаціонару лікарні за майже 7,1 млн грн у ТОВ БРП “Технобуд”. про це повідомляється у Віснику державних закупівель 3 липня.

“Технобуд” належить Юрій Пастернаку, який раніше був директором ТОВ “Корпорація КРТ” і нині лишається керівником ТОВ “ФК “Енергія-Інвест” народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів від Блоку Петра Порошенка.

У березні цього року Богдан Дубневич повідомив, що він та депутати Пустомитівської райради “плідно попрацювали”, передбачили 4,85 млн грн на будівництво та реконструкцію 14 об’єктів району. Зокрема, і на реконструкцію з добудовою приймально-діагностичного та реанімаційного відділення стаціонару Пустомитівської центральної районної лікарні.

Єдиним конкурентом “Технобуду” було ТОВ “Львівбуд”, яке пропонувало свої послуги за 7,17 млн грн. Раніше власником “Львівбуду” був Юрій Романюк, а тепер Тарас Ціж.

Згідно з Вісником державних закупівель, “Львівбуд” ніколи не перемагав у тендерах.

У березні цього року “Львівбуд” програвТехнобуду” на 33-мільйонному тендері в Городку. “Львівбуд” також був єдиним конкурентом ще однієї фірми Юрія Патернака “ТІР” у 14-мільйонному тендері на будівництво клубу Центр мистецтв та дозвілля “Просвіта” у Сокільних і у 2-мільйонному тендері на капітальний ремонт в амбулаторії в селі Чижиків.