«Львівська політехніка» купила дерев’яний брус у своїх викладачів

06 Липня 2015

Національний університет «Львівська політехніка» за результатами відкритих торгів замовила дерев’яного брусу майже на 619 тис. грн у ТОВ «Медіа-Вест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 6850 деревяних брусів двох розмірів із сосни. Їх мають доставити до кінця року.

Засновниками підприємства-переможця є кияни Олександр і Володимир Каравани та викладачі НУ «Львівська політехніка» львів’яни Ярослав Шийка та Юрій і Наталія Саноцькі.

Ярослав Шийка є доцентом та кандидат технічних наук Інституту телекомунікацій радіоелектроніки та електронної техніки (структурного підрозділу «Львівської політехніки»). Наталія Саноцька – асистент кафедри філософії Інституту гуманітарних та соціальних наук, що також є структурним підрозділом Політехніки. Її дядько, Юрій Саноцький також колись викладав на кафедрі теоретичної радіотехніки та радіовимірювань.

Продаж будівельних матеріалів не є характерною діяльністю для «Медіа-Весту». Здебільшого ця фірма позиціонує себе як продавця комп’ютерної та оргтехніки.

Єдиним конкурентом «Медіа-Весту» під час торгів було ТОВ «Класик-Інтер’єр» Галини Лепецької та Ірини Бобровської, яке пропонувало товар на 30 тис. грн дорожче.

Нагадаємо, у травні «Львівська політехніка» замовила «Медіа-Весту» ламінованої плити на 1,28 млн грн.