Колишні працівниці “Буковелю” відремонтують дорогу до курорту за чверть мільярда державних гривень

23 Червня 2015

Служба автомобільних доріг у Львівській області за результатами відкритих торгів замовила ремонт дороги H-09 у ТОВ “ПБС” за майже 245 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Дорогу Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів ремонтуватимуть на ділянці км 395+660 – км 436+433. Роботи завершать у 2016 році.

Документи на торги подало 5 компаній, утім пропозиції двох одеських фірм було відхилені через низку зауважень. До участі допустили ТОВ “ПБС”, ТОВ “Техно-Буд-Центр” і ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернешнл”, які пропонували виконати роботи за 244,8 тис. грн, 296 тис. грн та 246,3 тис. грн відповідно.

Основним власником ТОВ “ПБС” є 38-річна Іванна Непик. Незначна частка у фірмі (0,17%) також належить Галині Колибабюк. В профілях у соцмережах обидві жінки вказали, що останнім їх місцем праці був туристичний комплекс “Буковель”.

фейсбук буковель

Про Іванну Непик також відомо, що вона є бізнес-партнером Віктора Шевченка, рідного брата екс-гендиректора туристичного комплексу “Буковель”, нардепа від БПП Олександра Шевченка. Разом вони є власниками ТОВ “Ресурсна компанія”, де Непик належить лише 1%. За даними сайту “Антикорупційна платформа“, Іванна Непик працює в ТК “Буковель”.

Галина Колибабюк теж повязана з ТК “Буковель”. Вона володіє 0,016% у фірмі “ТР-Тур”, де решта статутного капіталу належить Роману Родзоняку, колишньому власникові та директорові ТОВ “Парктур” – компанії, яка управляє основними готелями курорту. Родзоняк також був керівником ТОВ “ПБС”, представляв “Скорзонеру” (детально про структуру власності ТК “Буковель”) під час будівництва інфраструктурних об’єктів в Івано-Франківську.

Як повідомляє “Львівська газета”, на розкриття пропозицій учасників торгів на ремонт дороги H-09 прийшли народні депутати Ярослав Дубневич й Олександр Шевченко (екс-гендиректор ТК “Буковель”).