- NGL.media - https://ngl.media -

Львівський госпіталь накупив обладнання і меблів на 2,7 млн грн

05.06.2015 @ 08:30 в Новини

Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи закупив медичного обладнання та меблів на 2,7 млн грн у ТОВ «Брізанта» і ТОВ «Лівін». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Вінницька фірма «Лівін» доставить однокупольний світлодіодний стельовий світильник для використання в операційних, операційний та реабілітаційний столи. Усе загалом коштуватиме майже 1,5 млн грн.  Власником ТОВ «Лівін» є Олександр Черкашин.

«Брізанта» за майже 1,3 млн грн постачатиме один ортопедичний вертикалізатор з фукцією активної реабілітації та по два пристрої для реабілітації для ніг і рук  й монітори пацієнта з капнографічним модулем. Ця дніпропетровська фірма належить Валерію Відасову і Андрію Ковалю.

Валерій Відасов з Макіївки також є власником ТОВ «МК Ксенко», яка, за інформацією [1]  «Наших грошей», є близькою до екс-міністра охорони здоров’я Олександра Аніщенка.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/06/05/lvivskyj-hospital-nakupyv-obladnannya-i-mebliv-na-27-mln-hrn/

URLs in this post:

[1]  інформацією: http://nashigroshi.org/2013/11/27/blyzka-do-eks-ministra-moz-firma-natenderyla-87-miljoniv-donetski-tsiny-pryhovaly/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.