Студентам “Львівської політехніки” видадуть ортопедичні матраци по тисячу гривень

02 Червня 2015

Національний університет “Львівська політехніка” за результатами відкритих торгів замовив 1060 матраців у ПП “Миколаївська фабрика текстильних виробів “Екотекс” на понад 1,1 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 1050 ортопедичних матраців розміром 1,9 м на 0,8 м та десять більших матраців – 1,9 м на 1,4 м. Висота усіх матраців – 0,21 м. Ціна за одиницю не оприлюднена. Середня вартість одного закупленого матрацу становитиме майже 1048,6 грн.

До слова, фотографія матрацу у технічних вимогах від університету скопійована з сайту переможця торгів ПП “Миколаївська фабрика текстильних виробів “Екотекс”.

матрац

Конкурентами “Миколаївській фабриці текстильних виробів “Екотекс” були київське ТОВ “Евроседіа” Людмили й Владислава Станкевичів (пропозиція майже 1,5 млн грн), а також приватний підприємець з того ж Миколаєва – Галина Котляр (пропозиція 1,15 млн грн). Телефонний номер цього підприємця (0512 574800), що вказаний як контактний у протоколі розкриття пропозицій, в інтернеті знаходиться як телефон “Екотексу”.

ПП “Миколаївська фабрика текстильних виробів “Екотекс” належить Ніні Верещагіній.