Колишній менеджер Кидисюка отримає від поштарів ще майже півмільйона

28 Травня 2015

Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» за результатами відкритих торгів замовила ремонт та технічне обслуговування  реєстраторів розрахункових операційна майже 940,6 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ «Цвітова-Сервіс» отримало замовлення на 475,6 тис. грн на ремонт та обслуговування 385 реєстраторів. Фірма належить Валерію Сорокіну, Віктору Перфільєву та Степану Безпалько.

Ще майже 465 тис. грн дістанеться ПП «Десниця» за ремонт та обслуговування 287 реєстраторів. Фірма належить Герману Немолякіну. Відомо, що ще рік тому він був директором ТОВ фірма «Модем» (або нова назва ТОВ «Арк-Плюс»), власником якої є Анатолій Кидисюк, екс-керівник львівської дирекції «Укрпошти». З березня цього року керівником «Арк-Плюс» є Ірина Чех.

Під час того як Анатолій Кидисюк перебував на посаді керівника львівської «Укрпошти», фірма «Модем» отримала замовлення від пошти на 442,8 тис. грн. На той момент власниками «Модему» був син Анатолія Кидисюка – Роман (нині суддя Господарського суду Львівської області) та Володимир Будник, який тоді працював начальником відділу інформаційних технологій Львівської дирекції «Укрпошти».

У 2014 році Львівська дирекція «Укрпошти» також замовляла у ПП «Десниця» послуг на 439 тис. грн, а у 2013 році – на 502,5 тис. грн.