В Малехові зробили третю спробу побудувати каналізацію

21 Квітня 2015

Малехівська сільрада Жовківського району замовила будівництво каналізаційної насосної станції у ТОВ «Євромережі» за  1,73 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Побудувати станцію в селі намагаються з 2012 року – перший тендер на її будівництво відбувся у грудні. Тоді переможцем стало те саме ТОВ «Євромережі». Невідома компанія, яка до того часу не брала участі у державних тендерах. Проте вона запропонувала виконати роботи вдвічі дешевше, ніж конкуренти – за 780 тис. грн. Гроші на будівництво не надійшли.

У грудня 2014 року сільська рада провела  повторний конкурс. Переможцем знову стало ТОВ «Євромережі», але ціна вже була 1,5 млн грн.

Цього разу підприємство змагалось лише з одним підприємством ТОВ «Цифрові технології  – Захід». Різниця в пропозиціях склала 50 тис. грн.

Засновниками ТОВ «Євромережі» є львів’яни Оксана Гук та Богдан Отчич, а також мешканець Запоріжжя Антон Левін. З 2012 року у фірми не збільшилось досвіду у виконані подібних робіт. Згідно з даними ВДЗ, перемога на тендері від Малехівської сільради залишається єдиною.