- NGL.media - https://ngl.media -

Міст на об’їзній відремонтує фірма екс-начальника Служби автомобільних доріг за 10 млн грн

21.04.2015 @ 08:15 в Новини

Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила поточний та середній ремонт шляхопроводу на автомобільній дорозі загального користування державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 в селі Холодновідка (Пустомитівський район) у ТОВ «Західтрансбуд» за 10,06 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Йдеться про міст на об’їзній Львова, швидке завершення ремонту якого нещодавно пообіцяв голова ЛОДА Олег Синютка. Він заявляв, що вже в червні поточного року міст буде відкритий для руху транспорту.

Розкриття пропозицій конкурсних торгів відбулось 25 березня 2015 року. Участь в тендері взяли лише два підприємства – переможець ТОВ «Західтрансбуд» та ДП «Івано-Франківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», яке запропонувало ціну лише на 100 тис. грн більшу.

Нагадаємо, міст на об’їзній дорозі Львова закрили [1] на ремонт ще у лютому 2014 року через аварійний стан. Минулого року були виконані ремонти на суму 2,4 млн грн. підрядником виступала те саме ТОВ «Західтрансбуд».

54% ТОВ «Західтрансбуд» належить Степану Маїку, колишньому начальнику Служби автомобільних доріг у Львівській області.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/21/mist-na-objiznij-vidremontuje-firma-eks-nachalnyka-sluzhby-avtomobilnyh-dorih-za-10-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] закрили: http://zaxid.net/news/showNews.do?mist_na_obyizniy_dorozi_lvova_obitsyayut_vidkriti_u_chervni&objectId=1345624

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.