- NGL.media - https://ngl.media -

“Львівводоканал”, обираючи охоронців, навіть перевірив кліренс їх автомобілей

17.04.2015 @ 08:00 в Новини

Львівське міське комунальне підприємство “Львівводоканал” за результатами відкритих торгів замовив послуги з охорони об’єктів підприємства до кінця року на 2 млн 762 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ПП “Аутпост-14” охоронятиме обєкти на території Львова за 1 млн 446,8 тис. грн (без ПДВ). А ПП “Карабінери” – на території Львівської області (насосні станції, водозабори, водогони) за 1 млн 315,3 тис. грн (з ПДВ).

Окрім цих двох компаній участь у торгах брало також ТОВ “Лев”, чия пропозиція була дешевшою майже на 125 тис. грн та 2,5 тис. грн відповідно від пропозицій переможців. Утім вона була відхилена через низку причин.

Згідно з протоколом відхилення, комітет з конкурсних торгів “Львівводоканалу” дуже прискіпливо перевіряв документи учасників, надсилав запити та… “гуглив”. Зокрема, у довідці ТОВ “Лев” вказало, що для надання охоронних послуг фірма використовуватиме такі автомобілі підвищеної прохідності з повним приводом та кліренсом більше 200 мм як Nissan Patrol, Nissan Murano, Land Cruiser Prado та Kia Sportage. Однак із інформації на сайтах в інтернеті комітет зясував, що лише Nissan Patrol та Land Cruiser Prado є автомобілями з кліренсом більше 200 мм та повністю відповідають встановленим вимогам.

гугл [1]

Комітет з конкурсних торгів на підтвердження своєї правоти у протоколі вказує лінки на інтернет-сайти

Окрім того, фірма не подала фото цих авто, а тому водоканал для їх отримання написав запит і зясував, жоден із цих автомобілів всупереч ліцензійних вимог, передбачених наказом МВСУ, не обладнаний кольорографічними схемами та світловими сигнальними пристроями жовтого (або оранжевого) кольору.

У комітету також виникли питання до медичних документів на працівників ТОВ “Лев”. У протоколі написано, що фірма подала для розгляду документи, які видані у березні 2015 року, тобто після дати розкриття пропозицій, 26 лютого 2015 року, і не можуть бути враховані при оцінці конкурсної пропозиції.

Завдяки запитам комітет виявив, що ТОВ “Лев” на момент розкриття пропозиції конкурсних торгів не мало діючих договорів страхування повної матеріальної відповідальності, а це була встановлена документацією вимога.

Натомість у протоколі розкриття представник ТОВ “Лев” написав, що у фірм “Карабінери” та “Аутпост-14” відсутня необхідна кількість працівників відповідної кваліфікації та медичні огляди.

зауваження [2]

У коментарі “Н.Г. Львів”, відповідальний за проведення торгів, начальник служби внутрішньої безпеки “Львівводоканалу” Орест Кутний заявив, що ця інформація не відповідає дійсності. Щоправда, в однієї з фірм частина працівників перебуває у резерві, оскільки зараз немає багато замовлень. Через це вона врезультаті отримала меншу кількість балів, за якими визначали переможця.

ПП “Аутпост – 14” належить Максиму Устінову, ПП “Карабінери” – Олені Гордієнко.

ТОВ “Лев” належить Володимиру та Олегу Рудницьким. Останній працював заступником начальника головного управління МВС у Львівській області, заступником голови ЛОДА. На своїй сторінці у соцмережі Олег Рудницький в кінці березня скаржився, що “Львівводоканал” у грудні відмовився від послуг його фірми.

“Першого грудня без будь-яких пояснень з “Левом” розривають договір та наймають “Карабінерів” і “Аутпост”. За роботу ТОВ “Лев” платили 12,90 грн за годину, тепер “Карабінерам” і “Аутпосту” 20 грн/год… Якщо хтось закине, що в них більш кваліфіковані охоронці, то ні. Працівники залишись тіж самі, тобто наші, тільки перешили шеврони. З приводу описаної вище ситуації, я звернувся до керівництва міста. Вислухавши мене, Андрій Садовий пообіцяв розібратися. Результатів чекаю досі”, – написав він.

Рудн [3]


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/17/lvivvodokanal-obyrayuchy-ohorontsiv-navit-pereviryv-klirens-jih-avtomobilej/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2015/04/гугл.jpg

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2015/04/зауваження.jpg

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2015/04/Рудн.jpg

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.